Correspondentieadres: Hoge Weg 157, 2940 Hoevenen | Maatschappelijke zetel: Amsterdamstraat 18, 2000 Antwerpen | T. 03 206 02 20 | informatie@vleemo.be

Naar aanleiding van Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober 2018, bracht VLEEMO het groene energieboekje Wind voor "A" uit. Dit boekje werd verdeeld in de stad Antwerpen en verschillende omliggende gemeentes en districten. Het boekje bevat naast alle praktische informatie over Open Bedrijvendag, ook verschillende interessante artikels over VLEEMO en interviews met prominenten die een link hebben met groene energie in de Haven van Antwerpen.

Bovendien werd er in het boekje voor de eerste keer gesproken over Wind voor "A", een coöperatieve die binnenkort opgericht zal worden. Via deze coöperatieve zal u als omwonende de mogelijkheid krijgen om mee te investeren in de windturbines in de Haven van Antwerpen. Hiermee toont u niet enkel uw engagement voor groene energie, maar het kan u ook een behoorlijk rendement opbrengen. Meer info over deze coöperatieve volgt zo snel mogelijk. 

Woont u niet in de omgeving van Antwerpen of wilt u het boekje online bekijken? Dat kan via het voorblad hieronder:

VLaamse
Ecologie
Energie
Milieu
Onderneming

Contact

VLEEMO

Correspondentieadres

Hoge Weg 157,
2940 Hoevenen

Maatschappelijke zetel

Amsterdamstraat 18,
2000 Antwerpen

03 206 02 20 

informatie@vleemo.be