Correspondentieadres: Hoge Weg 157, 2940 Hoevenen | Maatschappelijke zetel: Amsterdamstraat 18, 2000 Antwerpen | T. 03 206 02 20 | 

Op zondag 17 september organiseerde het Departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse Overheid de Vlaamse Havendag. Zowel in Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge toonden verschillende havengerelateerde bedrijven zich aan het grote publiek. Ook VLEEMO nam deel.

In de Haven van Antwerpen namen onder meer MSC PSA European Terminal, Antwerp Gateway, Van Moer Logistics en Zuidnatie deel. De duurzame kant van de Haven konden bezoekers zowel op rechteroever als op de linkerscheldeoever ontdekken bij respectievelijk VLEEMO en partnerbedrijf Wind aan de Stroom. Beide ondernemingen zetten de deur van een nieuwe windturbine open en heel wat geïnteresseerden maakten van deze gelegenheid gebruik om eens tot vlakbij en tot in de voet van een turbine te komen. De zon deed haar uiterste best, wat er voor zorgde dat er honderden mensen de weg naar de gigantische mastodonten vonden.

Voor de Antwerpse Haven was het een voltreffer, aldus Havenschepen Marc van Peel. “Een geslaagde editie met 45.000 bezoekers, dat zijn 45.000 toekomstige ambassadeurs voor onze haven, de economische motor van Vlaanderen. Ik ben verheugd omwille van de aantrekkingskracht die onze haven wist uit te oefenen en ben ervan overtuigd dat dit nog zal groeien in de toekomst. Het geeft me het vertrouwen dat de openstaande vacatures in dit aantrekkelijke decor ingevuld zullen geraken met bedienden, technische profielen, havenarbeiders, IT’ers – kortom met mensen met een hart voor de haven van Antwerpen.”

Lees hier het volledige persbericht van het Havenbedrijf.

VLaamse
Ecologie
Energie
Milieu
Onderneming

Contact

VLEEMO

Correspondentieadres

Hoge Weg 157,
2940 Hoevenen

Maatschappelijke zetel

Amsterdamstraat 18,
2000 Antwerpen

03 206 02 20