Correspondentieadres: Hoge Weg 157, 2940 Hoevenen | Maatschappelijke zetel: Amsterdamstraat 18, 2000 Antwerpen | T. 03 206 02 20 | informatie@vleemo.be

VLEEMO NV is een samenwerking tussen de Vlaamse energiebedrijven Polders Investeringsfonds NV (50%) en Aspiravi NV (50%). Deze ondernemingen zijn gespecialiseerd in hernieuwbare energie.

 structuur vleemo transparant

VLEEMO NV beschikt over een schat aan ervaring en knowhow op het vlak van financiering, ontwikkeling, bouw én exploitatie van windturbineparken in havengebied. Deze projecten zijn door de nabijheid van sevesobedrijven, CTR-zones, pijpleidingen, goederenspoorinfrastructuur en specifieke natuurgebieden bijzonder complex. Dankzij de verschillende onderzoeken en projecten die VLEEMO NV uitvoerde, is het bedrijf een baanbreker en een referentie op het vlak van windenergie in havengebied.

Een polyvalent en flexibel team van medewerkers staat garant voor een dynamische toekomst van dit Vlaamse energiebedrijf en voor de verdere uitbouw van verschillende windparken in de Haven van Antwerpen.

 

VLaamse
Ecologie
Energie
Milieu
Onderneming

Contact

VLEEMO

Correspondentieadres

Hoge Weg 157,
2940 Hoevenen

Maatschappelijke zetel

Amsterdamstraat 18,
2000 Antwerpen

03 206 02 20 

informatie@vleemo.be